erikvaningen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  van nederland naar Bolsena naar de vissen
  We zijn weer terug in Italie. Het was erg leuk in NL en het weer was eigenlijk best wel goed. Ik vond het ook erg leuk om Benedetta zo te zien spelen met alle neefjes en nichtjes. Bedankt jullie allemaal neefjes en nichtjes!

  We waren om ongeveer 18:30 en om 20:00 ben ik weer vertrokken naar Bolsena. Er was een bijeenkomst op het gebied van open source geografische software. Het was een erg leuke week, de hele week schaamteloos praten over techniek!

  Voor wie het nog niet wisten, we hebben Benedetta van de kinderdagopvang gehaald. Ze kwam elke 2-4 dagen thuis met een schram, beet of bult. Kortom, de kinderdagopvang was nogal een aggressieve omgeving en de leiding wist er niet mee om te gaan. Na ruim een maand was voor ons de maat vol. Het stelt ons voor een practisch probleem wie er nu op Benedetta moet passen, maar daar zijn we redelijk uitgekomen.

  Bij de vissen op mijn werk is het leuk! Ik word hoofdzakelijk nu indirect betaald door de EU. Er is een onderzoeksprogramma gestart door de EU waar de Fao aan meewerkt. En ik bouw nu software voor dat onderzoeksprogramma. Mijn rol is ook breder geworden. Ook een beetje vager, dus ik zoek nog een beetje naar mijn rol.
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl