erikvaningen.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  verjaardag Benedetta
  <![CDATA[]]>
  Gistermiddag (zaterdag) hebben we de verjaardag gevierd van Bendetta. Ze was vrijdag jarig. In de loop van vrijdag kreeg ze koorts dus we waren een beetje in dubio of we de verjaardag wel moesten vieren. Zaterdagmorgen besloten we het wel door te laten gaan. Rond het middaguur voelde Benedetta zich helemaal niet goed en ze had een temperatuur van 39 graden. Gelukkig gind het weer een stuk beter net voor het feest begon en uiteindelijk hebben we een leuk verjaardagsfeest gehad!
   
  Een kinderfeestje hier gaat precies andersom als in Nederland. Hier beginnen we met eten van kleine hapje, chips, fris en alcoholica (dat laatste heb ik er aan toegevoegd). Het eindigt met taart en het drinken van een Italiaanse mousserende wijn (spumante).

  En we hebben de klompen aangetrokken, een cadeau van mijn broers en zussen. Benedetta vond ze erg leuk (dat geldt waarschijnlijk niet voor de onderburen, hehe).


  Wij hebben aan Benedetta een kinderloopfiets gegeven. Mijn vader heeft die in Nederland gekocht en naar ons opgestuurd. Hij is nog een beetje te groot voor Benedetta maar ze wil er wel steeds op. Gelukkig maar, niet voor niets gekocht! Ik denk dat ze er over een half jaar wel op past.

  De vader van Giusy gaat vanavond weer naar huis, de moeder blijft nog even. Ook wel handig als Benedetta koorts heeft, dan kan zij op Benedetta passen.
   
  Het volgende weekend werk ik. Woensdag vliegen mijn collega's naar Rome en dan gaan we in een internetcafe lekker samen programmeren.
   
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl